» ۵ تکنیک مدیریت زمان که در فروش به کمکتان می آید
۵ تکنیک مدیریت زمان که در فروش به کمکتان می آید
هر قدر کسب و کارتان رشد کند؛ فشار و اضطراب روی شما و تیمتان بیشتر خواهد شد. با گسترش کسب و کارتان از همه طرف احاطه خواهید شد؛ اما این هنر شماست که بین تمرکز برای رشد طولانی مدت و نگه داشتن محتوا، انگیزه و آموزش تعادل ایجاد کنید.
از آنجایی که اطلاعات زیاد ورودی، شما را بدتر گیج میکند؛ پنج تاکتیکی که در این مقاله آورده شده اند به تیم فروش کمک می کند فقط به موضوعات مهم فکر کند.
ابزار و فن آوری های مناسب اگر همراه با فرآیند فروش استراتژیک همراه شود؛ می تواند سرعت و بهره وری را افزایش دهد. در این صورت تیم فروش شما می تواند تعداد سرنخ های بیشتری را به فروش برساند. اگر از تاکتیک های زیر سود جویید؛ این کار بسیار راحت صورت می گیرد.
۱- به تیم فروش پیشنهاد دهید از ابزارهایی استفاده کنند که در زمان صرفه جویی می کنند.
خیلی از کسانی که در فروش کار می کنند؛ باید یک ایمیل را بارها و بارها بفرستند. این کار یک اتلاف وقت اجتناب ناپذیر است که می تواند در ایمیل شما ذخیره شود و ساعت ها در وقت شما و تیم فروش صرفه جویی کند.
ساده ترین و فوری ترین راه حل؟ استفاده از قالب های ایمیل!
می توانید یک قدم جلوتر بروید! تیم فروش شما به محتوای مفیدی احتیاج دارند که پاسخهای مشکلات رایج و سوالات مشتریان بالقوه در آن آمده باشد. ممکن است به اندازه کافی خوش شانس باشید و بخش بازاریابی داشته باشید که محتوای خوبی برای فروش نوشته باشد. البته متاسفانه این نوع منابع معمولا برای شرکت های بزرگ تر است.
۲- در طول ساعات پربازده؛ زمان بیشتری کار کنید:
یکی از کارهایی که برای جلوگیری از اتلاف وقت میتوانید انجام دهید؛ این است که ساعات کاریتان را با ساعات پربازده کارمندانتان هماهنگ کنید.
دن آریلی، استاد روانشناسی و اقتصاد رفتاری دانشگاه دوک گفته ساعتهای اولیه روز اول هفته پر بازده ترین ساعات روز هستند. به علاوه اگر شما از یک نرم افزار CRM مانند دیدار استفاده می کنید، می توانید زمانی که کارمندان فروش بیشترین کارایی را دارند؛ از طریق این نرم افزار پیگیری کرده و ساعات کاریشان را بر اساس آن تنظیم کنید.
می توانید از امکان برنامه کاری انعطاف پذیر برای تقویت روحیه کارمندان سود جویید. به تیمتان اجازه دهید زمان شروع کار را خودشان با توجه به بازده شان انتخاب کنند. با این روش سطح بالاتری از انگیزه و انرژی در محیط کار دارند.
۳-اهداف فروشتان را با مهندسی معکوس تعیین کنید:
با توجه به فرایند فروش های گذشته و بررسی روندشان؛ نگاه کنید چه پروسه ای باید طی شود تا به هدف فروشی که مشخص کرده اید برسید. مثلا چه تعداد تماس سرد، پیگیری و… برای رسیدن به یک فروش لازم است. حالا به جای اینکه تیم فروش را با تعداد فروش تحت فشار قرار دهید؛ بهتر است از آنها بخواهید این تعداد فعالیت ها را انجام دهند.
تیم فروش شما نمیتواند نتایج را کنترل کند. آنها فقط توانایی دارند فعالیت هایی که انجام می دهند را کنترل کنند. اهداف و انتظارات شما باید واقع بینانه و قابل دستیابی باشند. اهداف غیرقابل دستیابی میتواند روحیه و انگیزه را در تیم شما از بین ببرد.
۴-ایجاد نقش های تخصصی برای استفاده از مهارت های برتر تیم فروش:
تقسیم وظایف بین اعضا را با دقت هر چه بیشتر انجام دهید. اجازه دهید هر کس در همان حوزه ای که بیشترین تخصص و کارآیی را دارد کار کند. علاوه بر این با این روش میتوانید کاری کنید رضایت آنها از کار بیشتر شده و بقیه کارها را هم با علاقه بیشتری به انجام رسانند.
یک مثال برای تقسیم وظایف به این شکل است: (شکارچیان (خرید)؛ تمام کننده ها (بستن قرارداد)؛ کشاورزان (مشتریان موجود))
۵- درخواست از تیم هایی غیر از فروش:
هدف تیم فروش باید فقط یک چیز باشد: فروش. نباید مسئولیت کارهای دیگر به عهده تیم فروش شما باشد ؛ مثلا آنالیز داده ها، آنالیز تبلیغات، بازاریابی و مشاوره کارهای سایر تیم ها هستند و نباید بر عهده فروش قرار بگیرند. از تیم های دیگر بخواهید که این کارها را انجام دهند و درخواستی از تیم فروش نداشته باشند.
آکادمی فروش