تبلیغات در ارم بلاگ

مطالب پیشنهادی از سراسر وب

» دلایل گرم شدن گوشی های هوشمند و روش های جلوگیری از آن

دلایل گرم شدن گوشی های هوشمند و روش های جلوگیری از آن

 راه‌های جلوگیری از گرم شدن بیش از حد گوشی چیست

امروزه که تقریبا همه ی مردم گوشی‌های هوشمند دارند، گرم شدن بیش از حد گوشی به یکی از دلایل نگرانی تبدیل شده است و شاید حتی جان کاربران این شبه‌رایانه‌های کوچک را هم با خطر روبرو کند. گوشی‌های هوشمند فن‌های خنک‌کننده ندارند و با داشتن قطعات بسیار قویِ الکترونیکی، به‌نظر می‌رسد که گرم شدن آنها غیرقابل اجتناب است. اما این مشکل هم راه‌حل‌هایی دارد. در این مقاله شما را با ۷ علت این پدیده و روش‌های جلوگیری از آن آشنا می‌ نماییم.

۱. مشکل باتری، شارژر یا کابل شارژر : وضعیت باتری یا شارژر، می‌تواند دلیل گرم شدن گوشی در زمان شارژ شدن باشد. سعی کنید همیشه از شارژرهای اصل و مخصوص گوشی خود استفاده نمایید. حتما میزان آمپراژ خروجی شارژر را با میزان آمپراژ موردنیاز برای شارژ باتری گوشی خود تطبیق بدهید.برای افزایش طول عمر باتری بهتر است شارژ باتری خود را به ۱۰۰ درصد نرسانید. اگر گوشی خود را قبل از رسیدن به ۳۰ درصد به شارژر متصل کنید و قبل از رسیدن به ۸۰ درصد از شارژر جدا کنید هم از گرم شدن آن جلوگیری می‌کنید و هم طول عمر باتری خود را افزایش می‌دهید.

۲. قاب و کاور گوشی: استفاده از قاب‌های پلاستیکی گوشی مخصوصا در هوای گرم، دیگر علت گرم شدن گوشی هوشمند شما خواهد بود. قاب‌هایی که بعضا به‌دلیل زیبایی یا افزایش امنیت گوشی در مقابل ضربه‌های احتمالی به گوشی اضافه می‌گردند، اکثرا از پلاستیک تولید شده‌اند، گرما را از خود عبور نمی‌دهند و اگر اثری هم در گرم شدن گوشی نداشته باشند، حداقل فرایند خنک شدن گوشی را به تأخیر می‌اندازند. اگر در زمان استفاده از گوشی هوشمند، دمای گوشی‌تان بالا رفت حتما قاب پلاستیکی آن را خارج نمایید.

۳. اپلیکیشن های فعال در پس زمینه: بعضی‌ اوقات موقع خروج از اپلیکیشن‌ها یادمان می رود که آنها را به‌طور کامل ببندیم و آنها همچنان در پس‌زمینه فعال هستند. فعالیت چند اپلیکیشن در پس‌زمینه‌ی گوشی هوشمند شما و استفاده‌ی مداوم از CPU می‌تواند دیگر علت بالا رفتن دمای گوشی شما باشد. برای جلوگیری از این امر حتما اپلیکیشن‌هایی را که فعلا نیاز ندارید، کاملا ببندید. اگر هم مطمئن هستید که در طولانی‌مدت از آنها استفاده نخواهید کرد، پاک‌شان نمایید.

۴. نور مستقیم خورشید: بدیهی است که قرار گرفتن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید باعث بالا رفتن دمای آن و درنتیجه صدمه‌ی احتمالی به گوشی می‌گردد. در دمای خیلی بالا و شرایط خاص، حتی امکان انفجار یا آتش گرفتن باتری آن هست. گوشی هوشمند خود را مخصوصا زمانی که شارژ باتری آن ۱۰۰ درصد است در معرض نور خورشید قرار ندهید.

۵. استفاده‌ی زیاد از دوربین: استفاده‌ی زیاده از حد از دوربین گوشی مخصوصا به‌منظور فیلم‌برداری، می‌تواند دلیل این موضوع باشد. اگر مجبور به استفاده‌ی مداوم از دوربین گوشی خود هستید و نمی‌خواهید به دلیل گرم شدن بیش‌ از حد آسیبی ببیند، می‌توانید از رزولوشن پایین‌تری برای فیلم یا عکس‌برداری استفاده نمایید و یا اینکه آن را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید.

بهترین ابزار هوش مصنوعی برای نوشتن محتوا چیست؟ مطلب مرتبط بهترین ابزار هوش مصنوعی برای نوشتن محتوا چیست؟

۶. ویروسی شدن گوشی: ویروسی شدن گوشی هوشمند می‌تواند هم علت گرم شدن گوشی شما باشد و هم باعث کُندیِ گوشی‌تان گردد. اگر فکر می‌کنید گوشی شما بی دلیل و بیش از اندازه گرم می‌شود، نصب کردن یک آنتی ویروس مناسب می‌تواند مشکل را برطرف کند.

۷. نور بالای صفحه نمایش: نور بالای صفحه نمایش مخصوصا در روز‌های گرم تابستان یکی دیگر از شایع‌ترین علل بالا رفتن دمای گوشی‌ های هوشمند به حساب می‌آید. به‌دلیل روشنایی زیاد روز و برای دیده‌شدن صفحه نمایش گوشی، بعضی‌اوقات برای کار کردن با آن مجبور می‌گردیم نور صفحه نمایش را به حداکثر برسانیم. سه عامل نور بالای صفحه نمایش، دمای زیاد هوا و استفاده از گوشی می‌توانند سه ضلع مثلث گرم شدن گوشی به‌حساب بیایند. تلاش کنید در این حالت فقط کارهای ضروریتان را با گوشی بکنید و از کارهایی مانند بازی‌کردن با گوشی یا استفاده از اپلیکیشن‌های سنگین که CPU یا GPU را درگیر می‌کنند، دوری کنید.

منبع : چطور




تبلیغات در ارم بلاگ
فرم ارسال نظر


مطالب پیشنهادی از سراسر وب




  گردشگری ارم بلاگ   |   تور تفليس   |   فروش تجهیزات ویپ   |   لینک پرومکس   |   مشاور ایرانی در لندن   |   خرید آنتی ویروس   |   تهران وکیل  


آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین مطالب مجله